Најосновен пакет

9.000 мкд / еднократно
 • 4 страни
 • еднојазичност
 • 1 година хостинг
 • 1 месец поддршка
 • контакт форма
 • без скриени трошоци

Одличен избор

15.000 мкд / еднократно
 • 10 страни
 • слајдер
 • еднојазичност
 • 1 година хостинг
 • 1 година домејн
 • контакт форма со мапа
 • Facebook имплементација
 • 3 месеци поддршка
 • 1 месец рекламен банер на www.strumicacity.com
 • без скриени трошоци

Најдобриот избор

25.000 мкд / еднократно
 • неограничен број на страни
 • еднојазичност
 • галерија
 • портфолио на вработени
 • 1 година хостинг
 • 1 година домејн
 • 1 месец рекламен банер на www.strumicacity.com
 • Facebook имплементација
 • статистика на посетеност
 • контакт форма со мапа
 • 5 месеци поддршка
 • без скриени трошоци