StrumicaCity Најдобриот избор за вашата веб страна

Модерен дизајн

Ви нудиме преку 300 различни дизајни. Вие треба само да го изберете најдобриот и најмодерниот дизајн за вашиот бизнис.

Најнови додатоци

Вашата веб страна ќе користи најмодерни слајдери, алатки за коментирање, мерач на посетеност, аниминарни банери и уште многу други.

Променливост

Целата содржина на вашата нова веб страна е променлива во секое време без дополнително знаење за проемена.

Поддршка

Позади секоја ваша нова веб страна стои нашиот искусен тим кој ќе ги реши сите ваши нови барања за промени во периодот кој доаѓа.

 

Најнови проекти

  • Ранвеј Инженеринг – Струмица е копманија која се занимава со инвестирање во висока градба со продажба на станбени и деловни простори.
  • Локален информативен портал Струмица Сити
  • Друштво за градежништво и инженеринг
  • Локален економски социјален совет на општина Струмица